RSS

2011. december 8., csütörtök

Hát nálunk nincs idő blogot írni...

...meg néha kedvem sem rá (sajnos). Azért egy egy szezonban egyet jó lenne irogatni is:P
         Úgy látom az őszi beszámoló elmaradt...összegzésként talán annyit róla, hogy Heni oviba jár idéntől rendszersen és ami mégfontosabb, sőt Isten egyik nagy csodája, hogy nem beteg:) A kicsik szeptember vege fele lebetegdtek, Emma babámmal a kórházban kötöttem ki...Balázs itthon a kapta a szurit....na de elmúlt, s most jobban vannak, hála a JóAtyának, bár most is taknyozodnak mind a ketten,Heni kivételével, aki nem kapott el semmit tőlük.
Emma 1 éves lett....

        Eljött a tél is, bár még egy igazi havazás nem volt ,a gyerekek várják a szánkózást...ki tudja mennyit várat még magára....
           Közeledik a Szeretet Ünnepe, az ezzel járó gondok:D, örömök... ajándékozások, takarítások.A gyerekkel tanuljuk a karácsonyi énekeket, verseket, készülnek az imázban is,Heni az oviban is szerepel. Sok a tanulnivaló s kevés az akarat, de azért keményen készülünk, s a Mikulástól kapott új hangszerek sokat lendítenek előre ezen:).
     Aradra is készülünk Karácsony körül, ott is vár a család, főleg az apróságokat várjak....kicsit tartok tőle, hosszú út 3 gyerekkel, vinni őket, tenni, venni új környezetben....remeljük a JóAtya velünk lesz, s jó lesz minden.
        Áldott várakozást továbbra is mindenkinek, majd Békés, Szeretetben teljes Karácsonyt kívánok!

 

3 megjegyzés:

iri írta...

Orvendek a keoeknek.Isten eltesse a kis Emmat, s aldja meg az egesz csaladot!Koszonom a jokivansagot!Viszont kivanom!

Kriszta írta...

a negyedik kép mindent visz! :))

Inci írta...

Én is kívánok Neked Boldog karácsonyt !
Nagyon aranyosak a gyerekek, mint a sztárok úgy használják a mikrofont, nagyon édesek.